FAQ

Huisregels

Welkom! Onze huisregels:

1 Volg aanwijzingen van het personeel op
2 Toegangscontrole met legitimatie mogelijk
3 Geen wapens of drugs
4 Geen ongewenste intimiteiten
5 Geen agressie of racisme
6 Geen hinderlijk gedrag
7 Kleed u correct
8 Geen eigen consumpties
9 Glaswerk moet binnen of op terras blijven
10 Geen overlast voor de buren

< 18 Geen alcohol en tabak

Deze huisregels zijn tot stand gekomen i.s.m. Koninklijke Horeca Nederland, de politie en de gemeente.
De volledige set huisregels kan iedereen inzien bij elk deelnemend horecabedrijf, herkenbaar aan het schildje.

Bezorgt Thai Tiger?

Nee, wij bezorgen niet en staan ook geen 30% van de omzet af aan bezorgdiensten. U kunt wel zelf eten afhalen.


Groepen

Groepen zijn welkom bij Thai Tiger indien er plaats is, maar moeten reserveren. In overleg hebben wij groepsmenu’s welke verplicht kunnen worden gesteld op drukkere avonden.


Kinderen

Kinderen zijn welkom, maar graag wel melden bij een reservering. (Grote) kinderwagens zijn minder welkom, maar indien ze klein opgevouwen kunnen worden, kunnen wij ze parkeren. Graag van tevoren aangeven. In overleg kunnen wij wel wat voor u betekenen vaak, maar als wij verrast worden, wordt u dat wellicht ook.


Reserveringen

Bij Thai Tiger kunt u reserveren. Voor groepen vanaf vier personen kunt u een keuze maken uit onze groepsmenu’s. Het kan zijn dat bij groepen vanaf acht personen wij een groepsmenu als voorwaarde stellen voor een reservering.
Op zomerse dagen reserveren wij niet op het terras. U kunt bijna altijd binnen terecht en hoogst waarschijnlijk wel een plaatsje op ons grote populaire terras veroveren.


Taart en eigen consumpties

U dient geen eigen consumpties bij ons te nuttigen. Ook eigen meegebrachte taarten, e.a. mag u niet bij ons opeten of in de koeling plaatsen.


Honden

Om diverse redenen kunnen wij binnen geen honden toelaten.
Op het terras kunnen honden, mits rustig, onder de tafel en aangelijnd, bij hun baasje blijven en altijd rekenen op een bakje water.


Betalen

Bij Thai Tiger kunt u afrekenen met: Contanten, PIN Maestro / VPAY, VISA, AMEX en MasterCard.
U kunt niet dineren op rekening.
Rekening in delen betalen kan voor groepen kleiner dan vier personen. Echter bestaan tegenwoordig diensten als tikkie en betaalverzoek, dus doe ons een plezier en regel onderling de verdeling van de rekening en laat één persoon de rekening voldoen.
U kunt de fooi, welke niet op de rekening staat, naar eigen wens en inzicht betalen met ieder betaalmiddel. De fooi wordt verdeeld onder het personeel.