FAQ

Huisregels

Op deze pagina zijn allereerst onze huisregels te vinden. Iedereen die bij Thai Tiger te gast is of het restaurant of het terras bezoekt, dient deze op te volgen en na te leven.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Tevens hebben wij antwoorden op vragen die we vaak krijgen (FAQ = Frequently asked Questions).
Zo weet u wat u te wachten kan staan en kunnen wij onze bedrijfsvoering stroomlijnen en een prettige sfeer creëren voor iedereen die deze regels respecteert

Huisregels

Onderstaande huisregels komen soms wellicht wat onvriendelijk over, helaas hebben wij tot onze spijt extreme en bizarre situaties meegemaakt.
Onthoudt dat u te gast bent bij Thai Tiger, gelieve u ook hiernaar te gedragen.
Excuses voor de bijzondere inhoud. Voor de meesten zijn ze niet van toepassing, maar schade en schande heeft ons gedwongen zaken op te nemen.

 1. Volg aanwijzingen van het personeel op
 2. Volg de corona richtlijnen op zoals opgelegd door de rijksoverheid.
 3. Toegangscontrole met legitimatie mogelijk
 4. Geen wapens of drugs
 5. Geen ongewenste intimiteiten
 6. Geen agressie of racisme
 7. Geen hinderlijk gedrag
 8. Kleed u correct; geen petten, capuchons, mutsen, helmen op en burka’s aan.
 9. Geen eigen consumpties
 10. Glaswerk moet binnen of op terras blijven
 11. Honden enkel aangelijnd op het terras zitten of liggen. Bakje water voor de hond kan dan indien nodig.
 12. Geen overlast voor de buren.
 13. Kinderen blijven aan tafel zitten. Enkel onder begeleiding van een volwassene mogen ze bijvoorbeeld naar het toilet. Dit in verband met veiligheid en overlast voor andere gasten en personeel.

< 18 Geen alcohol en tabak

Indien bovenstaande regels niet in acht genomen worden, kan verblijf of de toegang ontzegd worden. U heeft dan bovendien geen recht op restitutie.
Eventueel kan de politie ingeschakeld worden.
Discussies over de inhoud van de huisregels alsmede de andere onderwerpen op deze website en het menu is niet mogelijk.

Openingstijden en bereikbaarheid

Open van woensdag tot en met zondag van 15.00 tot 21.25.
Bereikbaarheid is prima te bekijken via google maps en andere navigatie-systemen, dit geldt voor auto, fiets, OV en andere vervoersmiddelen. (o.a. per helicopter of drone is niet toegestaan).

Het adres is:

Thai Tiger
javaplein 7a
1095 CH, Amsterdam

Parkeergelegenheid wisselend in de buurt, veelal tegen betaling. Op zon- en feestdagen gratis.

Veranderingen

De wereld is veranderd. Thai Tiger noodgedwongen ook in veel opzichten.
De kwaliteit van het eten staat bij ons voorop zoals altijd. De manier van bestellen en ter plaatse consumeren is veranderd, zelfs de wijze om af te halen.

Voor mensen die Thai Tiger kennen van eerdere bezoeken (pre-Covid), moet u weten dat wij niet meer hetzelfde concept hanteren.

Covid-19 maatregelen

Vanwege de maatregelen omtrent het tegengaan van de verspreiding van het corona-virus, kunt u op dit moment afhalen of onder voorwaarden ter plaatse dineren.
Bezoek enkel zonder gezondheisklachten (corona verschijnselen), mondkapje binnen verplicht, 1,5 meter afstand,
U kunt online bestellen via deze website en eventueel via een bestelzuil in het restaurant. Indien de bestelling klaar is, dient u deze zelf op te halen.

Denkt u hierbij aan het houden van afstand van 1,5 meter van andere mensen en dat er in de afhaalruimte meer dan drie mensen tegelijk aanwezig zijn.

Bezorgt Thai Tiger?

Nee, wij bezorgen niet. Dit is een bewuste keuze, zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.
U kunt wel zelf eten afhalen, indien u het vooraf bestelt, kunnen wij het vers bereiden en warm klaar hebben op een gewenst tijdstip.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan online met iDeal of TigerCoins (non volatiel prepaid crediet)
Ter plaatse aan de balie met kaart en contant (na bestellen middels een bestelzuil).
U betaalt vooraf. Dan pas is een bestelling of reservering gemaakt.

Aanpassingen aan gerechten mogelijk?

Nee, alle recepturen zijn met zorg samengesteld en bepalen de smaak van een gerecht. Wanneer we hiervan afwijken voor de voorkeur van iedere individuele gast, kunnen wij niet de kwaliteit van smaak, presentatie en familie receptuur waarborgen. Dit alles maakt ons immers zo uniek!
Er is een ruime keuze qua pittigheid en opties bij sommige gerechten. Niet mogelijk in het menu, dan is het ook niet mogelijk.

Is het een halal restaurant?

Met uitzondering van eend op het menu en enkele alcoholische dranken, zijn kip en rund halal. Wij verkopen geen varkensvlees en gebruiken geen alcohol in de keuken.

Moeite met bestellen of reserveren

Leest u aandachtig de instructies om te bestellen voor Take-OUT (afhaal) of Eat-IN (reserveren). Voor beide geldt: Bestelling bepalen, betalen en zodra het klaar is, bij de balie ophalen.

Portionering

Elk hoofdgerecht is voor 1 persoon. Snacks in principe ook. De uitzondering is de Thai Tiger mix, deze is bedoeld voor 2 personen, maar alleen opeten mag ook (voor de andere persoon: Let op! Anders is het zo weg!).

Gebakken rijst in plaats van witte rijst?

Nee, gebakken rijst is optioneel en daar betaalt u dus extra voor. U kunt dit vinden bij bijgerechten, evenals portie (glas)noedels. Wel worden de hoofdgerechten, indien gewenst, met witte rijst geserveerd.

Sambal bij?

Indien gewenst is de vissaus met chili (Prik Nam Pla) bij te bestellen. In het menu te vinden bij sauzen.
Bij sommige gerechten zoals noodles, zit standaard een cupje droge chili om naar smaak en wens bij te voegen. Pas op, dit kan als zeer pittig ervaren worden. Wees derhalve voorzichtig, meer toevoegen kan, er uit halen is lastig, zoniet onmogelijk.

Kan ik een specifieke plaats reserveren?

Dit is helaas niet mogelijk. Op het moment dat u aankomt zal de indeling bepaald zijn, afhankelijk van de avond.
Zeker nu met covid, maar altijd, kunt u niet op eigen initiatief de indeling van tafels en stoelen veranderen. Enkel met toestemming en aanwijzingen van het personeel kan dit eventueel.

Mag ik een mes?

Bij Thai Tiger mag enkel personeel een mes gebruiken. Al het eten is gesneden in de keuken; hapklaar, afhapbaar of met een lepel en een vork te eten.
"Maar ik eet thuis ook met mes en vork", derhalve bieden wij ook de mogelijkheid voor Take-OUT. Wel fijn dat u zich zo thuis voelt.

Te laat...

Indien u 15 minuten te laat komt, kan uw reservering komen te vervallen. U heeft hierbij geen recht op restitutie, ook niet bij een no show.
Houdt u rekening met het verkeer en eventueel parkeren. Zorg dus dat u op tijd bent en het gezelschap compleet is. U kunt uitsluitend binnen uw tijdslot dineren, dit om eventuele andere gasten niet in de weg te zitten.
Indien u te laat komt, komt de verloren tijd niet automatisch bij uw verblijftijd op, tenzij er geen frictie ontstaat met andere gasten, bijvoorbeeld als het niet zo druk is.

Indien u nog meer kunt bedenken...

We dachten dat we zo al teveel hebben genoemd, maar soms nog niet eens genoeg. Regel 1 van de huisregels treedt automatisch in werking bij iedere andere (onverhoopte) situatie. Stuur een email naar info@thaitiger.nl, met klachten of suggesties. Evenals uw vraag niet beantwoord is op deze pagina.

Excuses

Excuses voor al het ongemak, vooral met 'dank' aan de overheids-maatregelen, opgelegd via Non-ondernemers/ politici, door multinationals en Big Pharma. Wij gehoorzamen verder braaf en zijn de tijd zelfs vooruit.
Wij gebruiken overigens geen wegwerp servies en bestek meer. Dit waren eerder wellicht wat overdreven maatregelen, door ons non-experts op het gebied van dit virus en deze pandemie.
Ook zijn wij nog niet helemaal in onze nieuwe jas gegroeid. Er kunnen dus nog wat kinderziektes zijn. Gelukkig zijn deze niet besmettelijk.

Disclaimer

Aan eventuele fouten op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
Ook is informatie gepubliceerd over Thai Tiger op andere websites, zo ook Google, Facebook en andere (a)sociale viri / media geen garantie dat wij uw verwachtingen waar kunnen maken.
U bent met het bestellen zelf verantwoordelijk voor de logistiek, stiptheid, navolgen van huisregels en instructies eventuele vergissingen,
Mocht er een vergissing gemaakt zijn bij een bestelling, dan kan restitutie in sommige gevallen plaats vinden door middel van een tegoed (TigerCoins) op uw account.
Het eventuele terugbetalen via de bank brengt administratie en transactiekosten met zich mee van negen procent, met een minimum van € 4,50, welke in mindering zullen worden gebracht.
Let daarom goed op, om ongewenste situaties te voorkomen. Indien u hier aangekomen bent, geeft dit aan dat u daadwerkelijk leest. Dit is zeldzaam, derhalve deze melding.
Discussies over de inhoud van de huisregels alsmede de andere onderwerpen op deze website en het menu is niet mogelijk.
Eventuele (goedbedoelde) opbouwende kritiek of advies wordt gewaardeerd, echter liefst per email: info@thaitiger.nl

Dankuwel en eet smakelijk.

Hartelijk dank voor uw aandacht voor deze pagina.
Wij hebben een zo volledig mogelijk beeld gegeven van hoe, wat wel en wat niet bij Thai Tiger.
Laat u niet afschrikken, Tijgers hebben nog nooit iemand gebeten op het javaplein.

Graag tot ziens.